villa v

varsenare 2025

Dit architectonisch ontwerp versmelt naadloos met de bosrijke omgeving. De gevel spreekt de taal van de natuur, de natuurstenen afwerking is een eerbetoon aan de ruige schoonheid van de aarde zelf. In elk detail belichaamt de woning de tijdloze elegantie van het leven in harmonie met de natuur. 

Aan de rechterkant flankeert een tuinmuur met geïntegreerde haard het terras, waardoor het wordt afgeschermd van de nieuwsgierige blik van voorbijgangers en een toevluchtsoord wordt geboden voor een aperitief in de buitenlucht. 

Aan de linkerkant omlijsten uitgestrekte ramen groene panorama's, waardoor de buitenkant naar binnen wordt uitgenodigd en de grenzen tussen huis en natuur vervagen.

Tussen de beide hoofdvolumes met verschillende kroonlijsthoogtes, dient een betonnen luifel met zijn afwerking plankenbekisting als brug tussen binnen en buiten. De beschutting ervan nodigt de bewoners uit om te blijven hangen en de stille schoonheid van het bos in te ademen.

In ons streven naar duurzaamheid hebben we zonnepanelen discreet in verhoogde dakdelen geplaatst, zodat ze hun doel dienen zonder het natuurlijke uitzicht te verstoren. De vorm van onze architectuur is een eerbetoon aan de bomen, waarbij elke lijn en hoek zorgvuldig is ontworpen om hun majesteit te behouden.

Als u binnenstapt, merkt u dat de begane grond bruist van het leven en dat de ruime woonruimtes warmte en verbinding uitnodigen. 

Ondergronds onthult het huis zijn verborgen diepten, met een kelder die ruimte biedt voor zowel functionaliteit als plezier. Hier bevinden zich enerzijds de technieken en voldoende plek voor opslag, terwijl een multifunctionele ruimte lonkt met de belofte van vrije tijd en ontspanning, bekroond door een binnenzwembad dat glinstert als een verborgen juweeltje in de diepte van het bos.

Renders © Spectrum